Váš nákupní košík:  prázdný Přihlášení obchod@sagit.cz

Navigace:  Úvod

Zásady zpracování osobních údajů Nakladatelstvím Sagit, a.s.

Vážení,

náš vzájemný kontakt se neobejde bez některých základních údajů o Vás. Proto Vás ve smyslu právních předpisů informujeme, že v nezbytném rozsahu zpracováváme Vaše osobní údaje, a to podle následujících zásad:

  1. Správce osobních údajů; právní předpisy
    Správcem Vašich osobních údajů je společnost Nakladatelství Sagit, a.s., se sídlem v Ostravě – Hrabůvce, Horní 457/1, IČ: 27776981, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 3086 (dále též „Sagit“).
    Při zpracování osobních údajů dodržujeme zejména standardy jejich ochrany podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a podle GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů, ze dne 27. 4. 2016).
     
  2. Účel a právní základ zpracování osobních údajů
    Veškeré osobní údaje zpracováváme
    1. kvůli plnění právních povinností (zejména daňových a účetních),
    2. proto, abychom Vám v oblasti právních předpisů a jejich aplikace mohli nabízet a dodávat zboží a služby; zasílání nabídek našeho zboží a služeb považujeme za naplňování oprávněného zájmu na rozvoji našeho podnikání,
    3. k zajištění ochrany našeho majetku a právních nároků,
    4. v zájmu zlepšování našich on-line služeb a produktů (viz bod 3.b)),
    5. k plnění našich smluv nevyplývajících z písm. b) (viz bod 3.e)).
       
  3. Rozsah zpracování osobních údajů
    1. Osobní údaje u nabízení a dodávky zboží a služeb
      Zpracováváme pouze tyto Vaše osobní údaje (jsou-li dostupné): jméno, příjmení, email, telefon, adresa, pracovní pozice, dodané zboží a poskytnuté služby, platební údaje, souhlas se zpracováním osobních údajů.
    2. Osobní údaje u webových stránek a on-line služeb
      Zpracováváme údaje o užívání našich webů a on-line služeb: název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí kterých se k internetu přihlašujete, datum a čas přístupu na daný web nebo ke službě, navštěvované stránky, dotazy zadané při vyhledávání, otevřené dokumenty či internetovou adresu, ze které jste se na weby a služby Sagitu přímo připojili. Dále zpracováváme vámi zvolené nebo přidělené uživatelské jméno a heslo a odvozené údaje, kterými se rozumí zejména záložky a poznámky uložené v našich službách, nastavení témat, o která máte zájem, údaje o zboží a službách, které si u nás nakoupíte, údaje o vašem chování na webu a údaje o vašem chování při čtení zpráv, které vám zasíláme.
    3. Osobní údaje dodavatelů a autorů
      U autorů a dodavatelů z řad fyzických osob zpracováváme kromě údajů uvedených v písmenu a) také rodné číslo a průběh plnění.
       
  4. Citlivé údaje
    Nezpracováváme žádné Vaše citlivé údaje.
     
  5. Zpracovatelé
    K Vašim osobním údajům mohou mít přístup i další subjekty-zpracovatelé, kteří jsou našimi smluvními partnery a podílejí se naší činnosti v oblasti IT služeb a doručování. Tyto subjekty na základě smlouvy garantují standardy ochrany osobních údajů ve stejném rozsahu jako Sagit.
     
  6. Doba zpracování osobních údajů
    Osobní údaje zpracováváme po dobu 3 let od okamžiku, kdy jste nás naposledy kontaktovali. V případě smluvních závazků, ať dodavatelských nebo odběratelských, není doba zpracování omezena.
     
  7. Zabezpečení a ochrana
    Ochrana a zabezpečení Vašich osobních údajů je pro nás důležitá, a proto využíváme spolehlivé servery, zabezpečovací technologie a organizační opatření pro přístup k informacím.
     
  8. Práva subjektu osobních údajů
    Je Vaším právem se na nás kdykoliv obrátit s jakýmkoliv dotazem týkajícím se námi zpracovávaných osobních údajů. Ohledně svých osobních údajů máte vůči Sagitu tato další práva: právo na potvrzení o zpracování, na opravu, na výmaz, na omezení zpracování, na přenos, na námitku proti zpracování, právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů a právo podat stížnost u dozorového úřadu. V případě zpracování na základě uděleného dobrovolného souhlasu máte také právo kdykoliv tento souhlas vzít zpět. 
     
  9. Kontakt na Sagit
    Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně zpracování Vašich osobních údajů nebo chcete uplatnit některé z výše uvedených práv, můžete se na nás obrátit na e-mail vodicka@sagit.cz nebo písemně na adresu uvedenou v bodu 1.
     
  10. Působnost těchto zásad
    Výše uvedené zásady neobsahují pravidla zpracování osobních údajů zaměstnanců.

 

Nakladatelství Sagit, a.s.
25. května 2018

ZPRAVODAJSTVÍ

Zpravodajství vás každý týden seznámí s novými právními předpisy a publikacemi z vašeho oboru.
Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Redakční zprávy

Opatření vlády v souvislosti se šířením koronaviru

Vláda České republiky vyhlásila svým usnesením č. 69/2020 Sb. ze dne 12. března 2020 nouzový...
30. 3. 2020

Opatření vlády v souvislosti se šířením koronaviru

Vláda České republiky vyhlásila svým usnesením č. 69/2020 Sb. ze dne 12. března 2020 nouzový...
20. 3. 2020

Právní předpisy

Sbírka zákonů ČR

 /
Číslo  /
Částka  /

Sbírka mezinárodních smluv

 /
Číslo  /
Částka  /

Finanční zpravodaj

 /
Číslo  /

Novinky

ÚZ č. 1378 - Exekuční řád, Veřejné dražby

ÚZ č. 1378 - Exekuční řád, Veřejné dražbyTématika exekučního řádu a veřejných dražeb byla v edici ÚZ dosud ve společné publikaci s insolvenčními předpisy, se kterými však nemá těsnou vazbu, na což odborná veřejnost poukazovala. Nová publikace obsahuje exekuční řád, tři jeho prováděcí ...

Cena: 88 KčKOUPIT

ÚZ č. 1377 - Insolvence

ÚZ č. 1377 - InsolvenceTématika insolvenčního řízení dosud byla v edici ÚZ ve společné publikaci s exekučním řádem a zákonem o veřejných dražbách, se kterými však nemá těsnou vazbu, na což odborná veřejnost poukazovala. Nová publikace obsahuje insolvenční zákon, ...

Cena: 119 KčKOUPIT

Nezávislost soudní moci

Nezávislost soudní mociSborník obsahuje deset textů významných ústavněprávních odborníků, které pojednávají o nezávislosti soudní moci v minulosti i v její současné podobě a o rizicích, jimž bývá vystavena. Čtenář tak dostává základní informaci nejen o ...

Cena: 280 KčKOUPIT

Stres a (syndrom) vyhoření u soudců

Stres a (syndrom) vyhoření u soudcůExistuje řada povolání, která tíhnou ke stresu a k syndromu vyhoření. Do této skupiny patří také soudci. Z toho vyvstává celá řada otázek pro oblast justice. Především zda stres ovlivňuje výkon funkce soudce, a pokud ano, pak do jaké míry, a za ...

Cena: 350 KčKOUPIT

Provozovatel

Nakladatelství Sagit, a. s.
Horní 457/1, 700 30 Ostrava-Hrabůvka
Společnost je zapsaná v obchodním
rejstříku vedeném KS v Ostravě,
oddíl B, vložka 3086.
IČ: 277 76 981
DIČ: CZ27776981

Telefony


Zásilkový obchod: 558 944 614
Předplatné ÚZ: 558 944 615
Software: 558 944 629
Knihkupci: 558 944 621
Inzerce: 558 944 634

E-maily


Zásilkový obchod: obchod@sagit.cz
Předplatné ÚZ: predplatne@sagit.cz
Software: software@sagit.cz
Knihkupci: knihkupci@sagit.cz
Inzerce: inzerce@sagit.cz

© 1996–2020 Nakladatelství Sagit, a. s. Všechna práva vyhrazena.