Váš nákupní košík:  prázdný Přihlášení obchod@sagit.cz

Navigace:  Úvod  »  E-shop  »  Časopisy

Speciál pro školní jídelny č. 4/2020

Speciál pro školní jídelny č. 4/2020

Školní stravování slaví 70 let své existence a současně prochází významnými změnami. Dostává se do centra pozornosti veřejnosti i médií a často čelí kritice, která není oprávněná. Vedoucí školních jídelen se dnes více než kdy jindy ve své práci neobjedou bez manažerských kompetencí, řeší pestrou paletu problémů od sestavování jídelních lístků přes administrativu, pracovněprávní otázky, musí sledovat měnící se legislativu, nové trendy v moderním vaření, komunikují se zaměstnanci, vedením školy, rodiči i dětmi a často ještě zvládají doplňkovou činnost… A to není zdaleka všechno. Proto rozšiřujeme řadu našich odborných periodik o SPECIÁL PRO ŠKOLNÍ JÍDELNY, který vám pomůže mít přehled o tom, co nesmíte opomenout, i o tom, co můžete vylepšit. Obsah připravujeme ve spolupráci s odborníky na oblast školního stravování z MŠMT, ČŠI, Ministerstva zdravotnictví, dále odborníky na výživu, školské a pracovní právo, management. Najdete zde také informace o vzdělávacích akcích, konferencích, soutěžích, příklady dobré praxe ze školních jídelen a recepty vhodné pro školní jídelny.
Periodicita: 6x ročně, formát: A4, obvyklý rozsah: 20 str.


vydává: Wolters Kluwer ČR, a.s., 20 stran

Roční předplatné: 1 386 Kč
včetně 12% DPH

KOUPIT

Obsah čísla

Novinky - Legislativa, informace

  • Právní předpisy a informace významné pro práci škol a školských zařízení /PhDr. Mgr. Monika Puškinová, Ph.D./

Legislativa

  • Rozvázání pracovního poměru /Mgr. Martin Kaplán/
  • Přihlašování ke školnímu stravování /PhDr. Mgr. Monika Puškinová, Ph.D./

Metodika

  • Metodický materiál odboru školství Krajského úřadu Pardubického kraje - Doporučení pro zařízení školního stravování při uvolňování opatření v souvislosti s výskytem COVID-19 /Ing. Bc. Vladimír Štefančík/

Sezónní potraviny

  • Houbový čas /Eliška Červeňová/
  • V jaké úpravě se ryby dostávají na český trh? /Tomáš Potůček/

Výsledky testů kvality

  • Mleté maso

Klima ŠJ

  • Nejčastější závady zjišťované při hygienických kontrolách a jak se jich vyvarovat /Ing. Kateřina Pilařová, DiS./

Recepty

  • Boršč
  • Houbová sekaná
  • Pikantní ryba
  • Tvarohové špalíčky s jahodami

 

Přehled vydaných čísel časopisu:

ZPRAVODAJSTVÍ

Zpravodajství vás každý týden seznámí s novými právními předpisy a publikacemi z vašeho oboru.
Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Provozovatel

Nakladatelství Sagit, a. s.
Horní 457/1, 700 30 Ostrava-Hrabůvka
Společnost je zapsaná v obchodním
rejstříku vedeném KS v Ostravě,
oddíl B, vložka 3086.
IČ: 277 76 981
DIČ: CZ27776981

Telefony


Zásilkový obchod: 558 944 614
Předplatné ÚZ: 558 944 615
Software: 558 944 629
Knihkupci: 558 944 621
Inzerce: 558 944 634

E-maily


Zásilkový obchod: obchod@sagit.cz
Předplatné ÚZ: predplatne@sagit.cz
Software: software@sagit.cz
Knihkupci: knihkupci@sagit.cz
Inzerce: inzerce@sagit.cz

© 1996–2024 Nakladatelství Sagit, a. s. Všechna práva vyhrazena.