Váš nákupní košík:  prázdný Přihlášení obchod@sagit.cz

Navigace:  Úvod  »  E-shop  »  Časopisy

Speciál pro školní jídelny č. 1/2020

Speciál pro školní jídelny č. 1/2020

Školní stravování slaví 70 let své existence a současně prochází významnými změnami. Dostává se do centra pozornosti veřejnosti i médií a často čelí kritice, která není oprávněná. Vedoucí školních jídelen se dnes více než kdy jindy ve své práci neobjedou bez manažerských kompetencí, řeší pestrou paletu problémů od sestavování jídelních lístků přes administrativu, pracovněprávní otázky, musí sledovat měnící se legislativu, nové trendy v moderním vaření, komunikují se zaměstnanci, vedením školy, rodiči i dětmi a často ještě zvládají doplňkovou činnost… A to není zdaleka všechno. Proto rozšiřujeme řadu našich odborných periodik o SPECIÁL PRO ŠKOLNÍ JÍDELNY, který vám pomůže mít přehled o tom, co nesmíte opomenout, i o tom, co můžete vylepšit. Obsah připravujeme ve spolupráci s odborníky na oblast školního stravování z MŠMT, ČŠI, Ministerstva zdravotnictví, dále odborníky na výživu, školské a pracovní právo, management. Najdete zde také informace o vzdělávacích akcích, konferencích, soutěžích, příklady dobré praxe ze školních jídelen a recepty vhodné pro školní jídelny.
Periodicita: 6x ročně, formát: A4, obvyklý rozsah: 20 str.


vydává: Wolters Kluwer, a. s., 20 stran

Roční předplatné: 1 089 Kč
včetně 10% DPH

KOUPIT

Obsah čísla

Poradna

  • Frekvence lékařských prohlídek /Jiří Vala/
  • Pracovnělékařská prohlídka /JUDr. Marcela Smutná/

Sezónní potraviny

  • Chléb náš vezdejší /Eliška Červeňová/

Tradice a symbolika

  • Víte, co je obřadní pečivo? /Iveta Brunová/

Zdraví a výživa

  • Sůl ve školním stravování /Miriam Návratová/
  • Jde to i bez cukru? /Dagmar Kovářů/

Rozhovor

  • Soutěž vaření "Školní jídelna chutně a zdravě" /Ing. Bc. Tomáš Cimbálník/

Představujeme

  • Rybitví, Rybitví, ani tam to není špatný...
    Rybitví, Rybitví, Rybitví, i tam se vaří fajn! /Ing. Bc. Vladimír Štefančík/
  • Realizace projektu "Moderní pojetí tradičních receptur ve školních jídelnách Pardubického kraje" s podtitulem "Kuchyně našich babiček" pokračuje, tentokrát na Střední průmyslové škole stavební Pardubice /Mgr. Hana Robová/

Oznámení

  • Každé jídlo stojí za záchranu aneb Nejlepší odpad je ten, který nikdy nevznikne /Daniel Herrmann/

Recepty

  • Singapurské nudle
  • Bramborové rohlíky

 

ZPRAVODAJSTVÍ

Zpravodajství vás každý týden seznámí s novými právními předpisy a publikacemi z vašeho oboru.
Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Provozovatel

Nakladatelství Sagit, a. s.
Horní 457/1, 700 30 Ostrava-Hrabůvka
Společnost je zapsaná v obchodním
rejstříku vedeném KS v Ostravě,
oddíl B, vložka 3086.
IČ: 277 76 981
DIČ: CZ27776981

Telefony


Zásilkový obchod: 558 944 614
Předplatné ÚZ: 558 944 615
Software: 558 944 629
Knihkupci: 558 944 621
Inzerce: 558 944 634

E-maily


Zásilkový obchod: obchod@sagit.cz
Předplatné ÚZ: predplatne@sagit.cz
Software: software@sagit.cz
Knihkupci: knihkupci@sagit.cz
Inzerce: inzerce@sagit.cz

© 1996–2021 Nakladatelství Sagit, a. s. Všechna práva vyhrazena.