Váš nákupní košík:  prázdný Přihlášení obchod@sagit.cz

Navigace:  Úvod

Zásady zpracování osobních údajů Nakladatelstvím Sagit, a.s.

Vážení,

náš vzájemný kontakt se neobejde bez některých základních údajů o Vás. Proto Vás ve smyslu právních předpisů informujeme, že v nezbytném rozsahu zpracováváme Vaše osobní údaje, a to podle následujících zásad:

  1. Správce osobních údajů; právní předpisy
    Správcem Vašich osobních údajů je společnost Nakladatelství Sagit, a.s., se sídlem v Ostravě – Hrabůvce, Horní 457/1, IČ: 27776981, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl B, vložka 3086 (dále též „Sagit“).
    Při zpracování osobních údajů dodržujeme zejména standardy jejich ochrany podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a podle GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů, ze dne 27. 4. 2016).
     
  2. Účel a právní základ zpracování osobních údajů
    Veškeré osobní údaje zpracováváme
    1. kvůli plnění právních povinností (zejména daňových a účetních),
    2. proto, abychom Vám v oblasti právních předpisů a jejich aplikace mohli nabízet a dodávat zboží a služby; zasílání nabídek našeho zboží a služeb považujeme za naplňování oprávněného zájmu na rozvoji našeho podnikání,
    3. ochranu našeho majetku a právních nároků,
    4. v zájmu zlepšování našich on-line služeb a produktů (viz bod 3.b)),
    5. plnění našich smluv nevyplývajících z písm. b) (viz bod 3.e)).
       
  3. Rozsah zpracování osobních údajů
    1. Osobní údaje u nabízení a dodávky zboží a služeb
      Zpracováváme pouze tyto Vaše osobní údaje (jsou-li dostupné): jméno, příjmení, email, telefon, adresa, pracovní pozice, dodané zboží a poskytnuté služby, platební údaje, souhlas se zpracováním osobních údajů.
    2. Osobní údaje u webových stránek a on-line služeb
      Zpracováváme údaje o užívání našich webů a on-line služeb: název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí kterých se k internetu přihlašujete, datum a čas přístupu na daný web nebo ke službě, navštěvované stránky, dotazy zadané při vyhledávání, otevřené dokumenty či internetovou adresu, ze které jste se na weby a služby Sagitu přímo připojili. Dále zpracováváme vámi zvolené nebo přidělené uživatelské jméno a heslo a odvozené údaje, kterými se rozumí zejména záložky a poznámky uložené v naších službách, nastavení témat, o která máte zájem, údaje o zboží a službách, které si u nás nakoupíte, údaje o vašem chování na webu a údaje o vašem chování při čtení zpráv, které vám zasíláme.
    3. Osobní údaje dodavatelů a autorů
      U autorů a dodavatelů z řad fyzických osob zpracováváme kromě údajů uvedených v písmenu a) také rodné číslo a průběh plnění.
       
  4. Citlivé údaje
    Nezpracováváme žádné Vaše citlivé údaje.
     
  5. Zpracovatelé
    K Vašim osobním údajům mohou mít přístup i další subjekty-zpracovatelé, kteří jsou našimi smluvními partnery a podílejí se naší činnosti v oblasti IT služeb a doručování. Tyto subjekty na základě smlouvy garantují standardy ochrany osobních údajů ve stejném rozsahu jako Sagit.
     
  6. Doba zpracování osobních údajů
    Osobní údaje zpracováváme po dobu 3 let od okamžiku, kdy jste nás naposledy kontaktovali. V případě smluvních závazků, ať dodavatelských nebo odběratelských, není doba zpracování omezena.
     
  7. Zabezpečení a ochrana
    Ochrana a zabezpečení Vašich osobních údajů je pro nás důležitá, a proto využíváme spolehlivé servery, zabezpečovací technologie a organizační opatření pro přístup k informacím.
     
  8. Práva subjektu osobních údajů
    Je Vaším právem se na nás kdykoliv obrátit s jakýmkoliv dotazem týkajícím se námi zpracovávaných osobních údajů. Ohledně svých osobních údajů máte vůči Sagitu tato další práva: právo na potvrzení o zpracování, na opravu, na výmaz, na omezení zpracování, na přenos, na námitku proti zpracování, právo být informován o porušení zabezpečení osobních údajů a právo podat stížnost u dozorového úřadu. V případě zpracování na základě uděleného dobrovolného souhlasu máte také právo kdykoliv tento souhlas vzít zpět. 
     
  9. Kontakt na Sagit
    Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně zpracování Vašich osobních údajů nebo chcete uplatnit některé z výše uvedených práv, můžete se na nás obrátit na e-mail vodicka@sagit.cz nebo písemně na adresu uvedenu v bodu 1.
     
  10. Působnost těchto zásad
    Výše uvedené zásady neobsahují pravidla zpracování osobních údajů zaměstnanců.

 

Nakladatelství Sagit, a.s.
25. května 2018

Novinky

Právo informačních technologií

Právo informačních technologiíKniha se věnuje nejdůležitějším tématům současného práva informačních technologií. S výjimkou první kapitoly věnované pojmu a metodě práva informačních technologií, se příliš nezaměřuje na obecné otázky, ale naopak cílí na konkrétní problémy.  ...

Cena: 1 051 KčKOUPIT

ÚZ č. 1285 - Technické podmínky provozu na pozemních komunikacích, Pohonné hmoty

ÚZ č. 1285 - Technické podmínky provozu na pozemních komunikacích, Pohonné hmotyPublikace obsahuje aktuální znění zákona o podmínkách provozu na pozemních komunikacích po jeho velké novele k 1. 10. 2018 (např. zejména změny v technických požadavcích na vozidla a v provádění kontrol technického stavu a měření emisi). Dále ...

Cena: 189 KčKOUPIT

Oblíbené omyly daňových subjektů a správců daně a jejich možná řešení - po třetí

Oblíbené omyly daňových subjektů a správců daně a jejich možná řešení - po třetíJiž potřetí se setkáváme s „Oblíbenými omyly daňových subjektů a správců daně“ – knihy napsané dvěma letitými rivaly, ale i spoluautory komentáře k daňovému řádu. Tentokrát vybrali 11 častých či zajímavých problémových situací při správě daní. ...

Cena: 399 KčKOUPIT

Cizinci a daně, 5. vydání

Cizinci a daně, 5. vydáníPáté vydání této ojedinělé souborně pojaté publikace přehledně popisuje nejčastější situace týkající se zdaňování cizinců v České republice, ať jsou daňovými rezidenty, či nerezidenty. Jejich situace je nejprve rozebrána z pohledu pracovního, ...

Cena: 398 KčKOUPIT

Provozovatel

Nakladatelství Sagit, a. s.
Horní 457/1, 700 30 Ostrava-Hrabůvka
Společnost je zapsaná v obchodním
rejstříku vedeném KS v Ostravě,
oddíl B, vložka 3086.
IČ: 277 76 981
DIČ: CZ27776981

Telefony


Zásilkový obchod: 558 944 614
Předplatné ÚZ: 558 944 615
Software: 558 944 629
Knihkupci: 558 944 621
Inzerce: 558 944 634

E-maily


Zásilkový obchod: obchod@sagit.cz
Předplatné ÚZ: predplatne@sagit.cz
Software: software@sagit.cz
Knihkupci: knihkupci@sagit.cz
Inzerce: inzerce@sagit.cz

© 1996–2018 Nakladatelství Sagit, a. s. Všechna práva vyhrazena.